Skip to main content

Om Investering og Seniorbolig

Investering og Seniorbolig A/S er et nystiftet selskab (2021) med et formål om at udbyde attraktive seniorboliger, og skabe rammerne for en god seniortilværelse.

Investering og Seniorbolig er en ny gren af et enkelt og gennemprøvet boliginvesteringskoncept, med fundament i søsterselskabet Investering og Studiebolig A/S, der har mere end 900 aktionærer.

Vores værdier

1. Respekt

For vores aktionærers behov og økonomi, samt for miljøet og den bæredygtige udvikling.

2. Ordentlighed

Vi sætter vores aktionærer, lejere og medarbejdere i centrum, og behandler alle på en ordentlig måde.

3. Ordholdenhed

Vi lever op til vores ord i forhold til vores aktionærer, lejere, medarbejdere og samarbejdspartnere.


  Bestyrelsen

  Leif Beck-Fallesen

  Formand for bestyrelsen

  Uddannet Cand.scient.pol og har erfaring som administrerende direktør og chefredaktør fra Dagbladet Børsen. Leif Beck Fallesen er i dag kendt som økonomisk kommentator på TV2 og agerer yderligere som bestyrelsesformand for Scandinavian Informa­tion Audit.

  Uffe Steiner Jensen

  Bestyrelsesmedlem

  Uddannet Civilingeniør fra DTU og har en lang karriere bag sig hos Elsam og Eltra. Uffe Steiner Jensen var borgmester i Fredericia i en periode på 12 år, hvor Fredericia blandet andet var ”dansk mester” i salg af erhvervsjord gennem blandt andre projektet ”Danmark C”. Uffe Steiner Jensen har stor bestyrelseserfaring fra eksempelvis ADP/Fredericia Havn, sit virke som bestyrelsesformand for danske havne, Domea og som bestyrelsesformand for Naturbydelen Ringkøbing K

  Bjarke Wolmar

  Bestyrelsesmedlem og direktør

  Uddannet Cand.merc. i finansiering og investering fra Århus. Bjarke har yderligere en MBA fra South Bank University samt INSEADs topleder- og bestyrelsesuddannelse. Bjarke Wolmar har erfaring fra Danfoss og som chef/direktør for Esbjerg Business Academy, SH Energi, Hydro Aluminium og Business Kolding.

  Vores medarbejdere

  Mathias Svinth

  Økonomiansvarlig

  Kenneth Nyby

  Kunderådgiver

  Jonas Nielsen

  Digital Marketing Manager