Skip to main content

Seniorboliger med et
godt fællesskab

Få adgang til attraktive seniorboliger med gode fællesskaber i hele landet.
Bliv aktionær i Investering og Seniorbolig A/S. Brug pension, selskabsmidler eller egen opsparing.

Attraktive seniorboliger

Investering & Seniorbolig bidrager til, at flere får mulighed for at flytte i en attraktiv seniorbolig på gode vilkår. Konceptet skaber rammerne for et aktivt og spændende seniorliv med fælles aktiviteter og faciliteter. Vi henvender os til aktive seniorer, i alle aldre, som har lyst til selv at bestemme over egen tilværelse.

Investering

Du kan både investere med din
egen opsparing, pension eller selskabsmidler

Du har mulighed for at investere med almindelig opsparing, selskabs- eller pensionsmidler i henhold til
reglerne om investering i unoterede aktier.

Styr på fremtiden

Selvom du ikke har behov for en seniorbolig lige nu, er det rart at have styr på tingene. Som aktionær har du en god bolig klar, den dag det bliver aktuelt. I mellemtiden kan du altid bruge anvisningsretten til at hjælpe dine nærmeste.

Bliv klogere

Sådan fungerer konceptet

Konceptet er enkelt og gennemprøvet fra søsterselskabet Investering og Studiebolig. Du kan blive aktionær fra 110.000 kr, og så får du fortrinsret til en attraktiv seniorbolig, samt mulighed for at opnå et godt afkast.

Som aktionær vil du kunne se frem til en tilværelse, med mindre praktisk ansvar og mere overskud til at nyde tilværelsen. Alle byggerier får et udvalg af faciliteter, som skaber ideelle rammer for velvære og et godt fællesskab. Eksempler herpå er: spa, sauna, orangeri, motionsrum, vinlounge, overdækket terrasse m.fl.

Planen er at opføre seniorboliger med gode placeringer i nærheden af større byer i Danmark, samt let adgang til indkøb, offentlig transport, cafeer, restauranter, sport og andre fritidsaktiviteter. 

Der vil også være mulighed for at komme på fællesrejser til Sydeuropa i boliger, som søsterselskabet Investering og Feriebolig ejer.

Få materiale

Styr på detaljerne

Vores investeringsmateriale indeholder et prospekt, en rådgiverliste og en tegningsblanket. I prospektet kan du læse alt om Investering og Seniorbolig A/S, køb og salg af aktier m.m.

Vi har udarbejdet en liste over rådgivere, som kender vores koncept. Finder du ikke din bank på listen, er du velkommen til at kontakte os – så retter vi henvendelse til din bank.

Tegningsblanketter sendes til contact@investeringogseniorbolig.dk