Skip to main content

Boligkonceptet 

Der vil være boliger i flere størrelser, som passer til både enlige/singler og par. På den måde får man mulighed for at vælge en bolig, der passer til ens behov og ønsker. Efter planen vil de første boliger være klar i løbet af 2023. 

Kvadratmetermål og pris kommer til at variere efter boligernes beliggenhed, men holdes alt andet lige inden for konceptrammerne. Alle tegninger er produceret af arkitekt, Karina Søgaard.

Forskelige typer bolig til forskellige behov

Vi arbejder både med renovering af eksisterende ejendomme og nybyggeri. Det gør vi for at skabe variation. For nogle er det vigtigt at bo i og omkring byen. Andre trives i mere rolige omgivelser og med naturen i baghaven.

I byerne er det planen at overtage og renovere eksisterende ejendom. En proces der gør, at vi forholdsvis hurtigt kan have noget klar til de aktionærer, der ønsker at bo i byerne. De nybyggede seniorboliger vil typisk få beliggenhed uden for byerne, hvor der er plads og større frihed til at bygge.

Se vejledende plantegninger fra arkitekt, Karina Søgaard

Boligtype 1

Eksisterende bolig

En eksisterende bolig opkøbes og ombygges til seniorfællesskab med individuelle lejligheder og fælles opholdsrum ude og inde.

Boligtype 2

Eksisterende boligejendom

En eksisterende boligejendom opkøbes og ombygges til individuelle seniorboliger med fællesarealer ude og inde. Der etableres elevator i bagtrappeskakt. 

Boligtype 3

Nybyggeri

Nybyggede seniorbofællesskaber med fælles opholdsrum ude og inde.

Beliggenhed

Vi arbejder ud fra 2 overordnede kriterier, når vi udvælger beliggenhed:

  1. Vi vægter aktionærernes ønsker og behov meget højt. Alle aktionærer i Investering og Seniorbolig bliver ved tegning spurgt ind til individuelle boligønsker i forhold til placering og størrelse.               
  2. Vi placerer os, så vidt muligt i og omkring danske vækstbyer, som oplever stigende befolkning og pæn økonomisk vækst.

I første omgang har vi fået ønsker i henholdsvis: 

  • Hovedstadsregionen
  • Nordsjælland
  • Århus
  • Odense
  • Aalborg
  • Trekantsområdet
  • Horsens
  • Sønderborg

Inventar
i god kvalitet

Boligerne vil blive indrettet med kvalitet og seniorernes behov for øje, samt et fuldt installeret køkken, bad og hvidevarer. Selvom de private rammer bliver lidt mindre, skal man stadig bo lækkert.

Attraktive fællesarealer og faciliteter

Efter et langt arbejdsliv skal seniorlivet selvfølgelig leves fuldt ud i samvær med andre. Derfor fokuserer Investering og Seniorbolig på at skabe gode og funktionelle fællesområder.

Fællesområderne har til formål, at danne grobund for nye relationer og skabe rammerne for en sjov og social hverdag. Man kan bl.a. forvente faciliteter som: udespa og sauna, billard, petanque, vinbar, loungeområde, motionsrum m.fl.